ACCESORII PETRECERI

Masina de baloane de sapun – pret 30 euro/petrecere

Masina profesionala de facut baloane de sapun creeaza un efect deosebit in cadrul evenimentelor. Baloanele de sapun iti vor incanta invitatii, evenimentul va deveni astfel de neuitat, marcat de feeria creata de aceste minunate baloane. Aparatul de baloane de sapun foloseste o solutie speciala care nu pateaza, nu este lipicioasa, e nontoxica. 

Masina de fum – pret 30 euro/petrecere

Masina de fum ofera un efect spectaculos la orice petrecere. Efectul special al masinii de fum, imbinat cu muzica, lumini speciale si karaoke, fac ca petrecerea ta sa fie spectaculoasa.Fumul nu dauneaza sanatatii, nu este toxic.

Masina de zapada artificiala – 30 euro/petrecere

Potrivita atat pentru petrecerile in aer liber cat si pentru petrecerile de interior, masina de zapada artificiala creeaza un efect care starneste bucuria si entuziasmul invitatilor de orice varsta. Solutia folosita nu pateaza, este nontoxica.

Tunuri de confeti – pret 15 lei/bucata - 80 cm

Momentul tortului atat de asteptat de invitati, este unul dintre momentele "cheie" ale petrecerii. Pentru ca acest moment sa fie de mare impact asupra invitatilor, Goldays events va recomanda tunuri de confeti…o explozie de culoare, bucurie si zambete pe chipul celor mici.