ANIMATORI

 Vrei sa intri din nou in lumea povestilor? Aventura, ateliere, jocuri de interior si de exterior, vanatoare de comori, concursuri, tombole cu premii, face-painitng, baloane modelabile, personaje de basm… te asteptam!

 Petrecere cu Sportacus si Stefania

Vino in Oraselul Lenes unde iti vei intalnii personajele tale preferate.                                                           Dans, probe de forta, situatii comice, obiecte magice, o adevarata distractie pe fundalul celor mai cunoscute melodii din Lazy Town.

                                                                                                                   Peter Pann si Clopotica sosesc la petrecerea ta!

Peter Pann si Clopotica...fantezie, aventura, muzica si praf de zane!                                                             “Peter Pan le aduce aminte oamenilor ca indiferent de varsta pe care o ai, uneori este extraordinar ca pur si simplu sa te joci”.

                                                                             Petrecere cu pirati si Zane bune

Piratul Hopkins cere ajutorul tuturor copiilor pentru a gasi cat mai repede comoara pierduta!                            Avand ajutorul copiilor, Piratul Hopkins isi va putea forma un nou echipaj curajos  si impreuna vor reusi sa treaca peste toate pericolele intalnite in drumul lor spre comoara.

Spiridusii Nazdravani

Spiridusii sosesc la petrecere suparati deoarece ei niciodata nu au primit daruri de Craciun si anul acesta vor sa pastreze toate cadourile pentru ei. Dar in cele din urma ei isi dau seama ca toti copiii prezenti la eveniment au fost cuminti tot anul, stiu sa cante, sa danseze si astfel hotarasc sa il strige pe Mos Craciun ca sa imparta daruri tuturor.

Mos Craciun cu plete dalbe

Un bartanel haios, in varsta, bland si dolofan, asculta cu mare drag si emotie colindele si poeziile copiilor si le imparte acestora cu bucurie cadourile pregatite de spiridusii nazdravani.                                                             Atmosfera de sarbatoare, Mos Craciun cu barba naturala, spiridusi, decor de poveste, colinde, scenete si poezii...un program de divertisment marca Goldays events.