EVENIMENTE CORPORATE PENTRU COPII

In viata unei firme exista evenimente unice care raman in mintea clientilor dumneavoastra si ii determina pe acestia sa ramana fideli serviciilor si produselor companiei fiind motivati si emotional. Nu lasati niciun eveniment nemarcat si apleati cu incredere la  serviciile profesioniste pe care echipa noastra vi le ofera.

Din categoria evenimentelor corporate pentru copii amintim:

- Evenimente corporate comerciale

- Deschiderea unui nou sediu sau magazin

- Inaugurarea unui nou produs

- Organizarea petrecerii de Craciun cu copiii angajatilor: atmosfera de sarbatoare, spiridusi, decor de poveste, cadouri, Mos Craciun, colinde si poezii fac din compania dumneavostra o mare familie reunita in jurul bradului, intarind legaturile intre angajati si angajator.

- Petrecere de 1 iunie - ziua portilor deschise: oferind copiilor posibilitatea de a participa la o intreaga aventura in cadrul companiei in care lucreaza mami sau tati creati o echipa unita, angajatii cunoscandu-si familiile reciproc.

- Kids Corner: la petrecerea de botez, de nunta, aniversari, animatorii sunt de nelipsit pentru a asigura distractie si voie buna copiilor prin jocuri, concursuri si alte activitati care sa le capteze atentia. Animatorii nostri pot crea o intreaga zona de diverstisment pentru copii, in cadrul unei nunti, unui botez, unei petreceri intre prieteni sau in cadrul unui festival. Astfel parintii si ceilalti invitati se pot distra in voie, dansand si relationand intre ei.